Drempelhulp


Drempelopritten zijn gemaakt om kleine hindernissen overbrugbaar te maken. Ze zijn modulair gebouwd en kunnen daardoor in iedere gewenste vorm geleverd en gelegd worden.

Drempelopritten overbruggen alle obstakels op het pad naar huis; van de kleinste drempel tot een volledige galerij. Door de manier van bouwen zijn drempelopritten uitermate stabiel, is de vorm aan iedere denkbare situatie aan te passen en de hoogte altijd precies die van de te overbruggen drempel. Door het gebruikte materiaal zijn de drempelopritten licht van gewicht en praktisch onderhoudsvrij. Bij het plaatsen van een drempeloprit op een galerij kan een balustradeverhoging gemonteerd worden zodat de veiligheid te allen tijde kan worden gegarandeerd.

1) Het horizontale vlak van de oprit rust op traploos verstelbare kunststofvijzels zodat het exact op iedere gewenste hoogte gelegd kan worden.

2) De helling van de oprit rust op kunststof wiggen, die afhankelijk van de situatie, iedere gewenste helling mogelijk maakt.

3) De topplaat van de oprit is gemaakt van een gerecycled kunststof met daarop gelamineerd een rubberlaag met noppenstructuur die UV-gestabiliseerd is. De aanloop is voorzien van een geel rubberprofiel.

4) De eventuele balustradeverhoging past door zijn eenvoud in iedere omgeving.

 

Drempeloprit AFB3Drempelopritten