Muur & kozijnbeugel


De muur & kozijnbeugels kunnen eenvoudig worden toegepast om de gebruiker extra houvast te bieden in douche-, toilet- en overige ruimtes. De beugels zijn volledig van rvs en voorzien van een slagvaste poedercoating, zijn vriendelijk in gebruik en niet gevoelig voor externe factoren met als gevolg eventueel corrosie.

Lees meer...

Drempelhulp


Drempelopritten zijn gemaakt om kleine hindernissen overbrugbaar te maken. Ze zijn modulair gebouwd en kunnen daardoor in iedere gewenste vorm geleverd en gelegd worden.

Drempelopritten overbruggen alle obstakels op het pad naar huis; van de kleinste drempel tot een volledige galerij. Door de manier van bouwen zijn drempelopritten uitermate stabiel, is de vorm aan iedere denkbare situatie aan te passen en de hoogte altijd precies die van de te overbruggen drempel. Door het gebruikte materiaal zijn de drempelopritten licht van gewicht en praktisch onderhoudsvrij. Bij het plaatsen van een drempeloprit op een galerij kan een balustradeverhoging gemonteerd worden zodat de veiligheid te allen tijde kan worden gegarandeerd.

Lees meer...

Scootmobielberging


De ScooterQube II is opgebouwd uit stalen beplating, met compacte afmeting, voorzien van poedercoating. De ScooterQube II kan gemakkelijk op locatie in elkaar worden gezet.

De berging is standaard voorzien van een sleutelcontact voor het openen en sluiten en kan optioneel uitgevoerd worden met een draadloze afstandsbediening ter grootte van een sleutelhanger. In de berging is een plank met stopcontact t.b.v. de acculader aanwezig.

Lees meer...