Keukenapparatuur


bosch_logo_nlRolstoelkeuken.nl is de samenwerking met Bosch het Bosch Partnership aangegaan. Wij hebben een selectie van keukenapparatuur gemaakt, zowel inbouw als losstaand, die een basis keuken nodig heeft. De selectie heeft plaatsgevonden op basis van gebruikersgemak voor mensen in een rolstoel en prijs/kwaliteit.

Speciaal door Bosch gemaakt, is de Smart Inductie. Voor deze kookplaat is slechts één groep van 220 Volt nodig. Het maximale te gebruiken Amp. is in deze kookplaat programeerbaar. Dit betekent dat u inductie kunt koken op een gewoon stopcontact met 4 kookzones. Verder dus geen hak- en breekwerk en aanpassingen in de groepenkast. Uit veiliheidsoverweging adviseren wij bijvoorkeur een inductie kookplaat. De warmte is direct weg na uitschakelen en er is alleen warmte daar waar de pan de kookplaat raakt. Koken vanuit een rolstoel brengt nu eenmaal ongemak met zich mee, zorg dan wel dat dit ongemak veilig gebeurd!

Het spreekt voorzich dat wij als Bosch-partner niet gebonden zijn aan onderstaande selectie. Uiteraard kunt u ook het complete Bosch programma raadplegen op www.bosch-home.nl. Nadat u zelf uw appartuur keuze heeft gemaakt verzorgen wij graag een passende offerte.


Als u dit document niet kunt lezen Klik Hier