Rolstoelkeuken, zelfstandig aangepast koken!

DSCN2980Rolstoelkeuken.nl is ontstaan met de vraag vanuit de markt om onderrijdbare keukens te maken voor mensen met een lichamelijke beperking.

Bas Molekamp Interieurbouw, gestart in 1994, produceert aangepaste verstelbare keukens voor mensen met een lichamelijke beperking / handicap maar ook voor senioren die graag thuis blijven wonen op hun oude dag. Het uitgangspunt hierbij is te bekijken wat de persoon zelfstandig kan en welke aanpassing daarvoor nodig is. Zoals een rolstoel of rollator aangemeten wordt, wordt ook de keuken op uw specifieke eisen en wensen samengesteld. Bas Molekamp Interieurbouw is uniek in deze oplossing daar wij zelf het gesprek met u als eind gebruiker voeren, zelf inmeten, zelf produceren en ook zelf plaatsen. Doordat alle handelingen door 1 bedrijf worden gedaan is er voor de hele keuken ook slechts 1 aanspreekpunt. Tevens leveren wij ook diverse hulpmiddelen die het thuiswonen vergemakkelijken als drempeloplossingen voor binnen en buiten. Weliswaar na enige aanpassing maar U kunt weer zelfstandig koken en langer genieten van uw eigen woonomgeving.

 

 

Onder de naam BEEMI bestaan twee keukenvarianten:

- BEEMI basis-budget keukens (WMO keuken)

- BEEMI luxe keukens

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Bezoek graag op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .